Kuopio

Titec Oy

Titec Oy

Olemme laajentumiseen ja kasvuun tähtäävä, lähes 20 vuotta jo toiminut yritys Kuopiossa, ja tarjoamme monipuolisen valikoiman pääasiassa ajoneuvojen lisälaitteita sekä niiden asennus- ja huoltopalveluita. Pääasiakkaina ovat henkilö- ja tavaraliikenteen yritykset. 

Meillä on motivoitunut tiimi ja joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuksia. Arvostamme nopeasti uutta oppivia, kädentaitoisia erikoisosaajia.

Lue lisää titec.fi
 

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajana työsi pääpaino on uuden hinnasto- ja informaatiojärjestelmämme myynnissä, markkinoinnissa ja tuotteistamisessa. Työhön voi kuulua myös sisällöntuotantoa, sosiaalisen median viestintää, asiakaspalvelua, tuoterekisterin ja reskontran ylläpitoa, jälkimarkkinointia sekä muita myynnin prosesseja. Lopullinen työnkuva määrittyy myös oman osaamisesi mukaan.

Arvostamme kaupallista tai teknistä koulutusta sekä soveltuvaa kokemusta, ja aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Toivomme ennen kaikkea rehellistä, joustavaa, oma-aloitteista työyhteisön jäsentä, jolta ei puutu tilannetajua. Englannin tai ruotsin kielen taito on eduksi.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Timo Lyytinen, hallituksen puheenjohtaja, puh. 0400 672 222 tai timo@titec.fi.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi