Joensuu

Tovari Marketing

Tovari Marketing

”Jos et herätä tunteita, olet tyhjänpuhuja.” 

Tovarin tavoitteena on tehdä kahta asiaa hyvin: rakentaa brändejä ja tehdä tuloksellista markkinointia. Molempia yhdistää kiinnostavuus ja tunteiden herättäminen - pyrimme niihin asiakastyössä ja myös omassa tekemisessä.

Meitä on tällä hetkellä Joensuun ja Porin toimistoilla 14. Olemme poppoo graafikoita, kirjoittajia, koodareita, digimarkkinoijia, suunnittelijoita ja videokuvaajia, jotka yhdessä tekevät suunnittelemiaan asioita todeksi. Joskus isommin, joskus pienemmin, joskin tulevaisuudessa tähdätään enimmäkseen tuonne isommin osastolle.

Lue lisää tovari.fi

Sisällöntuottaja / Copywriter / Projektin vetäjä

Löytyiskö siulta sisällön/tekstintuottajan osaamista ja halu rakentaa työpaikka Tovarilla? Meidän hommissa tarvitaan luovia tekstejä, teräviä sanoja, sekä sujuvaa kommunikointia projektien vetämisessä. Siksi me etsitään sisällöntuottajaa, joka voi sanoittaa mainoksia, nettisivuja ja lehdistötiedotteita, kirjoittaa vaikuttavasti sosiaaliseen mediaan sekä hallinnoida ja vetää asiakasprojekteja.

Sisällöt tuotetaan pääasiassa suomeksi, mutta englannin kielen taidon on silti oltava kunnossa. Osa meidän poppoosta on englanninkielisiä ja tiimi/projektipalaverit pidetään siksi usein englanniksi.

Tuntuisko siusta, että sopisit tähän joukkoon ja toisit siihen jotain lisää? Kerro meille.

Tiedustelut työnkuvasta: Joona Kotilainen, 0505690586, joona@tovari.fi (tai laita Facebookissa / LinkedInissä viesti)

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 7.11.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.