Turku

Turunmaan Ase ja Kone Oy

Turunmaan Ase ja Kone Oy

 

Asejaera.fi on Ase ja Kone Oy:n sekä Kemiön Metsästyspuodin yhteinen verkkokauppa. Perinteiset kivijalkaliikkeemme sijaitsevat Turussa ja Kemiössä. Palvelemme metsästäjiä, ammunnan harrastajia, jousiampujia, ilma-ase ja airsoft-harrastajia, sekä eränkävijöitä. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti ja etsimmekin nyt uusia tulevaisuuden kykyjä mukaan porukkaamme. Oletko sinä uusi työntekijämme?

Tiimimme on kohtuullisen pieni, joten jokaisen työpanos näkyy ja kaikki osallistuvat toiminnan kehittämiseen. Ajoittain työpainetta on työn kausiluonteisuuden takia, mutta teemme työtä rennolla asenteella ja huumori kukkii nuorekkaassa työyhteisössä.

Katso lisää osoitteessa asejaera.fi/

 

Asiakaspalvelija

Haemme asiakaspalvelijaa Turun kivijalkaliikkeemme myymälään. Työhösi kuuluu myös sähköinen kanssakäyminen asiakkaiden kanssa. Normaalit työaikamme viikolla ovat 10.00–17.00 maanantaista perjantaihin ja 10.00–14.00 lauantaisin.

Meillä on laaja valikoima, ja harrastuneisuus ja kiinnostus alaa kohtaan on ehdottomaksi eduksi. Samoin aselakisäädännön tuntemus on avuksi. Myös kaupan alan ymmärryksestä on etua. Etsimämme asiakaspalvelija on oma-aloitteinen, dynaaminen, ongelmaratkaisukykyinen sekä myyntihenkinen. Haluat tarjota jokaiselle asiakkaalle hyvän palvelukokemuksen ja auttaa heitä löytämään parhaan ratkaisun tilanteeseensa. Kaikki kielitaito on plussaa.

Tiedustelut työnkuvasta: Matias Dahlberg, puh. 044 288 3555 tai matias@asejaera.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.