Turku

Turunmaan Ase ja Kone Oy

Turunmaan Ase ja Kone Oy

Asejaera.fi on Ase ja Kone Oy:n sekä Kemiön Metsästyspuodin yhteinen verkkokauppa. Perinteiset kivijalkaliikkeemme sijaitsevat Turussa ja Kemiössä. Palvelemme metsästäjiä, ammunnan harrastajia, jousiampujia, ilma-ase ja airsoft-harrastajia, sekä eränkävijöitä. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti ja etsimmekin nyt uusia tulevaisuuden kykyjä mukaan porukkaamme. Oletko sinä uusi työntekijämme?

Tiimimme on kohtuullisen pieni, joten jokaisen työpanos näkyy ja kaikki osallistuvat toiminnan kehittämiseen. Ajoittain työpainetta on työn kausiluonteisuuden takia, mutta teemme työtä rennolla asenteella ja huumori kukkii nuorekkaassa työyhteisössä.

 Lue lisää www.asejaera.fi

Sähköinen asiakaspalvelija

Haemme tiimiin sähköistä asiakaspalvelijaa, joka palvelee asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse, chatissa, Facebookissa ja Instagramissa. Työhön kuuluu muun muassa myös tarjousten ja tilausten syöttämistä järjestelmään sekä verkkosisällön kehittämistä yhdessä tiimin kanssa.

Meillä on laaja valikoima, ja harrastuneisuus ja kiinnostus alaa kohtaan on ehdottomaksi eduksi. Samoin aselakisäädännön tuntemus on avuksi. Teemme pääasiassa työtä yhdessä yrityksemme toimitiloissa Turussa, mutta tehtävä on tietyin edellytyksin hoidettavissa myös etänä.

Etsimämme asiakaspalvelija on oma-aloitteinen, dynaaminen, ongelmaratkaisukykyinen sekä myyntihenkinen. Haluat tarjota jokaiselle asiakkaalle hyvän palvelukokemuksen ja auttaa heitä löytämään parhaan ratkaisun tilanteeseensa. Sinulla myös pysyy vaivatta langat käsissä kovemmankin paineen alla. Suomen, ruotsin ja englannin kielen taito on eduksi, samoin kuin kaikki muukin kielitaito.

Tiedustelut työnkuvasta: Matias Dahlberg, matias@asejaera.fi, puh. 044 288 3555

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.