Turku

TUTO Hockey Oy

TUTO Hockey Oy

TUTO Hockey on vanha ja perinteikäs turkulainen jääkiekkoseura. Olemme Mestiksen suurimpia organisaatioita, ja verkostomme yltävät pienistä yrityksistä suuriin yrityspäättäjiin. 

Meille kannattaa hakea, mikäli on innostunut myyntityöstä ja urheilumarkkinoinnista – meillä pääsee tutustumaan yritysmaailmaan ja yrityspäättäjiin. Haemme sitoutunutta, pysyvää tekijää organisaatioomme.

Katso lisää osoitteessa tutohockey.fi
 

Key Account Manager

Pääasiallinen tehtäväsi on aktiivinen yritysmyynti ja asiakkuuksien menestyksekäs, kokonaisvaltainen hoitaminen. Sinulla on asiakassalkku, jossa on nykyisiä ja jäähtyneitä kumppaneita, minkä lisäksi kontaktoit uusia asiakkaita ja teet lisämyyntiä. Pidät säännöllisesti yhteyttä asiakkaisiin, kutsut asiakkaitasi otteluihin, palvelet heitä ja luot heidän asiakaskokemuksensa – asiakkaillesi olet seuramme kasvot.

Pääpaino on yritysmyynnissä, mutta lopullinen työnkuva muotoutuu osaamisesi pohjalta.

Toivomme sinulta kiinnostusta jääkiekkoon. Urheilubisneksestä ja -markkinoinnista kiinnostuneelle tämä on paikka, jossa pääsee kokemaan ja oppimaan uutta alasta. Arvostamme ulospäin suuntautumista ja sosiaalisia taitoja, rohkeutta, halua mennä sinne, missä ihmiset ovat ja tutustua uusiin ihmisiin. 

Tarvitset työssä auton käyttömahdollisuutta.

Tiedustelut työnkuvasta: Dani Aavinen, toimitusjohtaja, 040 0279335 tai dani.aavinen@tutohockey.fi. Osoita kysymykset koulutuksesta Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 12.5.2020 mennessä lähettämällä CV osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.