TUTO Hockey Oy

Turku

TUTO Hockey Oy

TUTO Hockey Oy

TUTO Hockey on vanha ja perinteikäs turkulainen jääkiekkoseura. Olemme Mestiksen suurimpia organisaatioita, ja verkostomme yltävät pienistä yrityksistä suuriin yrityspäättäjiin. Meille kannattaa hakea, mikäli on innostunut myyntityöstä ja urheilumarkkinoinnista.

Lue lisää www.tutohockey.fi/

Myyjä

Etsimme reipasta, puhelinta pelkäämätöntä myyjää, joka on aidosti kiinnostunut menestymään myyntityössä ja kehittämään itseään ammattilaisena. Työtehtävä on puhelinmyyntiä muutamille tuotteillemme, ja pääasiassa B2B-myyntiä, jossa on lisänä toki esimerkiksi kausikorttien kampanjoita kuluttajille. Jatkossa työhön kuuluu myös asiakaskäyntejä.

Alkuun työ startataan toimistollamme, mutta tulevaisuudessa sitä voi tehdä hyvin myös etänä, kunhan tuloksia syntyy.

Tiedustelut työnkuvasta: Roope Paltta, 0405197688, roope.paltta@tutohockey.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.