Kuopio

UK-Muovi Oy

UK-Muovi Oy

UK-Muovi – tarpeellisia muovituotteita vastuullisesti.

Olemme Iisalmessa toimiva, kotimainen perheyritys, jolla on kuuden vuosikymmenen kokemus muovituotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta.

Yritys on parhaillaan vahvassa kasvu- ja kehitysvaiheessa, ja meillä on tulossa paljon uusia tuotteita. Siksi etsimmekin vahvistusta myynnin ja markkinoinnin riveihimme. Uusilta sivuiltamme saa näkymää suuntaan, johon yrityksemme on menossa.

Arvojamme ovat kasvollinen perheyrittäjyys, jatkuvaan kehitykseen sitoutuminen, inhimillisyys ja luottamuksen rakentaminen sekä asiakkaisiin että yrityksen sisällä. Panostamme palvelukokemuksen luomiseen ja toimintatapojen kehittämiseen.
 
Lue lisää ukmuovi.fi ja uusi.ukmuovi.fi
 

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajana monipuolisiin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi:

  • uudistuvien nettisivujen ylläpito
  • sosiaalisen median markkinointi
  • tuotteiden valokuvaus ja videointi, kuvankäsittely ja videoiden editointi
  • myynnin työt, kuten tilausten kirjaaminen, kampanjoihin osallistuminen ja asiakkaille soittaminen.

Osittainen etätyö on mahdollista, mutta toivomme läsnäoloasi Iisalmessa, missä loput tiimistämme työskentelevät.

Haemme innostunutta, sitoutunutta ja oma-aloitteista tekijää, joka tarttuu aktiivisesti työhön. Arvostamme suunnitelmallisuutta, kykyä nähdä asiat yrityksen silmin ja halua saavuttaa tavoitteemme. Toivomme sinulta markkinoinnin osaamista, myyntiorientaatiota ja hyvää visuaalista silmää sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ruotsi, on plussaa.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi