Jyväskylä

Valu Mobile Oy

Valu Mobile Oy / Showell

Olemme kansainvälisesti toimiva ohjelmistoalan kasvuyritys, jolla on merkittäviä asiakkaita eri puolilta maailmaa. Meillä ei tule lasikatto kovin nopeasti vastaan, kun puhutaan mahdollisuuksista kehittyä ja edetä omassa työssä.

Meillä on todella huippu työporukka, johon toivotamme uudet ihmiset lämpimästi tervetulleeksi mukaan. Olemme nykyaikainen työpaikka, jossa ei tarvitse turhaan kumarrella esimiehiä, leimata kellokortteja tai sotkeutua sisäisiin valtataisteluihin. Meillä ei suvaita minkäänlaisia kuppikuntia, epäkunnioittavaa käytöstä tai kiusaamista. Riippumatta työtehtävästä meillä kaikki ovat yhtä tärkeitä ja arvokkaita tiimin jäseniä.

Tarjoamme laadukkaat työvälineet. Annamme vapautta ja joustavuutta niin aikataulujenkin kuin työtehtävienkin suhteen. Silloin tällöin pidetään hauskaa yhdessä myös vapaa-ajalla, esimerkiksi lähdemme koko työporukalla viikoksi Kroatiaan.

Katso lisää osoitteessa showell.com

 

 

Customer & Partner Success Manager

Työnkuvaasi tulee kuulumaan esimerkiksi

  • kumppaniverkoston hallinta, uusien kumppaneiden hankinta, kumppaneiden kouluttaminen
  • kumppaneiden kautta tapahtuvaan myyntityöhön osallistuminen
  • myyntimateriaalien tuottaminen kumppaneille
  • asiakaspalvelu ja tuki

Työ sijaitsee pääsääntöisesti Jyväskylässä, mutta myös Helsingin toimistolla työskentely on mahdollista. Lisäksi mahdollisuus työskennellä silloin tällöin myös etänä. Olemme joustavia aikataulujen ja kellonaikojen suhteen. 

Meillä positiivisella ja iloisella asenteella ja järjestelmällisyydellä pääsee pitkälle. Arvostamme halua oppia ja kehittyä, sujuvaa tietokoneella työskentelyä ja hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito ja laajempi IT-osaaminen ovat eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Sami Suni, sami.suni@valu.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.