Veekmas Oy

Pohjois-Karjala

Veekmas Oy

Veekmas Oy

Veekmas Oy on Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja ja tiehöyläteknologian edelläkävijä. 

Olemme erikoistuneet vuodesta 1982 alkaen tiehöylien suunnitteluun, valmistamiseen ja tuotekehittelyyn. Pohjolan vaativiin olosuhteisiin suunnitellut tiehöylät ja matalaprofiiliset kaivostiehöylät ovat löytäneet työmaansa ympäri maailman. Päämarkkinamme ovat Ruotsissa, jossa meillä on tytäryritys.

Miksi sinun kannattaisi tulla töihin Veekmasille? Olemme joustava, pieni perheyritys, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset työtehtävät ja erinomaisen näköalapaikan kansainväliseen liiketoimintaan.

Lue lisää https://www.veekmas.com/

 

Assistentti

Arkemme vahvistukseksi etsitään 1–2 assistenttia monipuolisiin toimiston tehtäviin. Työtehtäviin tulee kuulumaan muun muassa johdon assistenttina toimimista, taloushallinnon tehtäviä, markkinointia, myynti- ja ostotehtäviä, hallinnollisia tehtäviä sekä toimiston yleisiä töitä. Lopulliset työnkuvat muotoutuvat omien vahvuuksien ja osaamisen mukaan. Englannin ja ruotsin kielen taito on olennainen liiketoiminnan kansainvälisen painotuksen vuoksi.

Työpaikka sijaitsee paikan päällä yrityksen toimipisteessä Kiteen Tolosenmäessä. Työskentelemme maanantaista perjantaihin kello 8.00–16.00.

Toivomme löytävämme riveihimme oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä hallita hektistäkin työtilannetta. Työ sisältää sekä tiimissä työskentelyä että itsenäistä työtä, joten kyky johtaa omaa työskentelyä on tärkeää. Arvostamme tehtävää tukevaa koulutus- ja kokemustaustaa. Kanssamme pääset rakentamaan uraa pitkälle tulevaisuuteen.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Sanna Halttunen, sanna.halttunen@veekmas.fi, puh. 050 323 2600.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 21.3.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Pohjois-Karjalan ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.