Mikkeli

Verisure Oy

Verisure Oy

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta.

Miksi Verisure?

Koulutuksen jälkeen saat varman pohjapalkan ja kannustavat myyntiprovisiot; lisäksi saat

  • Käyttöösi työsuhdeauton, jolla voit kruisailla myös vapaa-ajallasi.
  • Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työhösi.
  • Saat työskennellä laadukkaan ja tunnetun tuotteen parissa, mitä on kiva myydä.
  • Työkavereiden pettämättömän tuen ja erinomaisen tiimihengen.

Katso videolta millainen tyyppi työntekijöidemme mielestä sopii hommiin Verisurelle.

Oletko myyntihenkinen ja ihmisläheinen tyyppi? Tule Verisuren tiimiin menestymään!

Katso lisää osoitteessa www.verisure.fi

Etsimme Turvapalvelumyyjää Savoon tukemaan voimakasta kasvuamme. Liity joukkoomme kasvamaan myynnin ammattilaiseksi!

 Tutustu työhön ja tuleviin kollegoihisi tarkemmin videolta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa myyntikokemusta tai teknistä osaamista. Oma asenne, tavoitteellinen ote työhön ja taito tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa takaavat tehtävässä menestymisen. Meillä on loistava tiimihenki ja töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti. Työn ohessa huumori herkästi hersyy, joten voit heittää hyvästit ankeille päiville.

Turvapalvelumyyjänä kontaktoit kasvotusten alueesi asukkaita ja pienyrityksiä, teet kotien ja yritysten turvakartoituksia ja autat asiakkaita valitsemaan heille parhaiten sopivan turvaratkaisun. Huolehdit myös järjestelmän asennuksesta sekä asiakkaiden opastamisesta järjestelmän käytössä. Jokainen työpäivä on erilainen ja mikä parasta, sinun ei tarvitse istua päivästä toiseen toimistossa naputtamassa tietokonetta.

Työssä tarvitset sujuvan suomen kielen taidon, B-ajokortin ja nuhteettoman taustan. Työaika on joustava, mutta pääsääntöisesti töitä tehdään arkisin klo 12-20.

Tiedustelut työnkuvasta: Elina Rosengren, puh. 050 566 5718 tai elina.rosengren@verisure.fi 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.