Joensuu

Viestra Oy

Viestra Oy

Viestra on kaapeliverkkorakentamisen ammattilainen. Päätoimialamme ovat tele- ja sähkökaapeliurakointi, lisäksi teemme maanrakennustöitä ja alituspalveluja. Toimimme pääasiassa pääurakoitsijana mutta suoritamme myös aliurakointia. Työmme ohessa kehitämme asennuslaitteita kaapelointiin ja myymme niitä kotimaassa sähkö- ja telealan maanrakennusurakoitsijoille sekä haemme kehittämillemme laitteille myyntiä kotimaahan ja ulkomaille.

Tulevaisuuden näkymämme on hyvä. Olemme olleet alalla pitkään, ja nyt haemme kasvua ja kansainvälistä myyntiä. Arvoihimme kuuluu tuotteen asiakaslähtöinen kehittäminen ja asiakkaan kuunteleminen sekä työntekijöidemme tukeminen työssä onnistumisessa. Meillä on 14-henkinen työyhteisö ja kannustava palkkaus koulutuksen jälkeen.

Lue lisää viestra.fi

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkönä pääasiallinen työsi on sekä kansainvälistä että kotimaan myyntiä ja markkinointia, johon kuuluu yrityksien ja jälleenmyyjien kontaktointia, messuja ja tuotteen esittelyä. Meillä on hyvä, valmis tuote ja tuoteperhe, ja Venäjälle ja Ruotsiin on avattu markkinat. Nyt lähdemme hakemaan myyntiä laajemmin Ruotsiin ja Saksaan.

Työssä tarvitset myyntihenkeä, matkustusvalmiutta noin 5–6 matkaan vuodessa sekä englannin kielen taitoa. Saksan, ruotsin ja venäjän kielen taito on ehdottomasti eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Mika Pakarinen, puh. 013 311 795 tai mika.pakarinen@viestra.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 25.11.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.