Mikkeli

Viiramikko Oy

Viiramikko Oy

Viiramikko on innovatiivinen ja vakavarainen, vuonna 1999 perustettu pienyritys, joka ratkoo teknisillä tekstiileillä yrityksien ja muiden tahojen ongelmia. Sijaitsemme pääasiassa Savonlinnassa, mutta toimintaa on myös Rantasalmella.

80% liikevaihdostamme koostuu ulkomaan viennistä ja todella panostamme tuotekehitykseen. Meillä on monipuolinen, erilaisiin tilanteisiin ketterästi reagoiva yritys, jossa on päivittäin vaihtelevat työtehtävät sekä hyvät luontaisedut. Pääsääntöinen työaikamme on 8.00–15.00.

Katso lisää osoitteessa www.viiramikko.fi

Toimistotyöntekijä

Etsimme joukkoomme joustavaa ja reipasmielistä apukättä monipuolisiin toimistotöihin. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi tilausten vahvistaminen, laskutus, kuljetusten tilaus, kauppa-asiat ja muut toimisto- ja aputyöt aina konttoritehtävistä nurmikon leikkuuseen. Työpaikka sijaitsee pääasiallisesti Kallislahdessa. Töissä on osittainen etätyön mahdollisuus.

Toivomme sinulta aktiivista, itseohjautuvaa työotetta ja halua oppia uutta. Kaupallinen koulutus tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, samoin ajokortti. Tehtävässä tarvitaan normaalia yleiskuntoa ja englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tiedustelut työnkuvasta: Mikko Tenhunen, mikko.tenhunen@kolumbus.fi tai puh. 050 583 3595

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.