Oulu

Vocatum Oy

Vocatum Oy 

Vocatum on tavallisten ihmisten kuntosali, jossa personal trainerin palvelut kuuluvat automaattisesti jäsenhintaan. Meillä treenaat siistissä ja rauhallisessa ympäristössä huippulaadukkailla ja monipuolisilla laitteilla. Kuntosalimme löydät Oulusta, Kempeleestä ja Pirkkalasta.

Meille on tärkeää, että kuntosaliharjoittelu on motivoivaa ja että asiakkaamme pääsevät tavoitteisiinsa.

Lue lisää www.vocatum.fi/

 

Asiakashankkija

Etsimme joukkoomme Vocatumin konseptiin uskovaa asiakashankkijaa. Tehtäväsi on myydä palveluitamme kuluttajille. Arvostamme kykyä ja halua kehittää sekä tehdä myös B2B-myyntiä.

Työtä tehdään yrityksemme toimipaikassa Oulussa tai Pirkanmaalla sekä ständeillä ja messuilla. Teemme töitä klo 9.00–20.00 välillä, ja työaikamme joustaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Meille olet arvokas ihmisenä. Toivomme löytävämme tiimiimme auttamishaluisen, oma-aloitteisen, aktiivisen ja ennakkoluulottoman toimijan, joka on halukas kehittämään sekä itseään että yritystä. Arvostamme erityisesti jaettua intohimoa tavallisten ihmisten hyvinvoinnin auttamiseen. Meillä pääset osaksi innostavaa yritystä ja porukkaa sekä auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteitaan.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedustelut työnkuvasta Jyrki Kolmonen, puh. 0753 285 525, yhteydenotot puhelimitse torstaisin klo 12.00–15.00. 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 25.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.