Wellbit

Pirkanmaa

Wellbit

Wellbit / WB Solutions Finland Oy

Haluamme olla game changer – muuttaa toimialan käyttäytymistä, kyseenalaistaa vakiintuneita käytänteitä ja auttaa asiakkaita löytämään oikeat ratkaisut.

Tavoitteemme on olla Suomen suurin tämän alan yksityinen toimija, joka yllättää asiakkaan positiivisesti joka käänteessä. Olemme jo hyvässä alussa ja teemme vaikutuksen asiakkaisiimme tuomalla pöytään sellaisia ratkaisuja, joita asiakas ei ole osannut odottaa.

Haluamme pitää hyvää huolta meidän ihmisistä: palkkausmallimme on hyvä, olemme panostaneet vakuutuksiin ja lakisääteisiin, laajoihin terveyspalveluihin, ja järjestämme säännöllisesti koulutustapahtumia sekä vapaamuotoisempiakin tapahtumia – haluamme, että töissä olisi kivaa! 

Tarjoamme työntekijöillemme erittäin hyvän koulutuksen B2B-myyntiin, hyviä mahdollisuuksia hyville tyypeille kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä – kasva kanssamme haluamaasi rooliin – sekä avoimen ilmapiirin uusien toimintamallien ja innovatiivisten ideoiden kokeilemiseen.

Lue lisää https://www.wellbit.fi

 

Asiakkuuspäällikkö

Kasvu on luonut tarpeen useammallekin B2B-myynnin ammattilaiselle tiimissämme. Asiakkuuspäällikkönä työtehtävästi rakentuvat muun muassa uusasiakashankinnasta, asiakkaan toimintaympäristön kartoittamisesta, palvelujemme mukaisten ratkaisujen esittämisestä asiakkaan toimintaympäristön kehittämiseksi sekä asiakkaan jatkohoidosta. Myyjänä kehität ja kasvatat omaa myyntisalkkua. 

Mikäli viestintä on vahvuuksiasi, työ voi sisältää myös sisällöntuotantoa ja sosiaalisen median markkinointia.

Me päätimme alusta saakka, että ihmiset saavat työskennellä sieltä, mistä haluavat. Etätyö on olennainen osa arkeamme ja työskentelemme silloin, kun asiakkaat ovat parhaiten tavoitettavissa, lähtökohtaisesti kello 8.00–16.00. Ajokortti on tarpeen asiakastapaamisia ajatellen.

Toivomme löytävämme tiimiimme iloisen ja ulospäin suuntautuvan tekijän, joka haluaa aidosti menestyä. Aikaisempi kokemus B2B-myyntityöstä on eduksi – etsimme myyjää, joka lähestyy asiakkaita aktiivisesti ja rohkeasti. Arvostamme jatkuvaa kehitystä, pitkäjänteisyyttä, näkemystä sekä oman asiakaskannan määrätietoista rakentamista.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi).

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.11.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi