Turku

Whitestone Oy

Whitestone Oy

Yrityksessämme on ihmiskeskeinen malli ja arvomme tukevat yksilön kehittymistä. 

Meillä on toimiva ohjelmistoratkaisu, jota pääsee heti myymään, mutta meillä on myös resursseja kehittää sitä lisää. Tässä on mahdollisuus lähteä kehittämään uuden palvelun myyntiä ilman mitään historian painolastia. Kaikki asiakkuudet ovat uusia. Lähtökohtaisesti meille on käyttöä kaikille koulutuksen osa-alueille: työntekijä pääsee näin tuomaan kaikki opit suoraan käytäntöön bisnesmuotoilusta vaikuttajaviestintään.

Yrityksessämme pääsee onnistuessaan ottamaan vetovastuuta koko projektista, ja kasvamaan yrityksen mukana isoihin tehtäviin. 

Lue lisää www.whitestone.fi

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajana työsi sisältää uuden lakimiehille suunnatun ohjelmistopalvelun kaupallistamisen uusasiakashankinnasta lanseeraustilaisuuden järjestämiseen. Työ edellyttää aktiivista, henkilökohtaista yhteydenottoa potentiaalisiin asiakkaisiin ja tapahtuu enemmän kentällä asiakkaiden parissa kuin toimistolla.

Tärkeää on kyky kuunnella asiakkaiden tarpeita, ja ymmärtää, miten niihin voidaan vastata palvelun nykyisellä versiolla. Välillä työ on olemassa olevan ratkaisun myyntiä ja välillä kehitystyötä ja tarvekartoitusta ohjelmistokehittäjien kanssa: tuot asiakkaan tarpeet ohjelmistokehittäjien pöydälle.

Työssäsi pääset myös kehittämään markkinointiamme ja vaikuttamaan vahvasti koko yrityksen kehitykseen. Oikea tekijä voi saada isoakin vetovastuuta koko yrityksen toiminnasta.

Noin kymmenen hengen toimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa ja jakaa tilat viestintäalan yrityksen kanssa. Työaikamme on hyvin joustava: tavoite on työskennellä silloin, kun asiakkaat ovat parhaiten tavoitettavissa ja parhaat tulokset siten saavutettavissa.

Etsimme sinua, joka ymmärrät asiakkaan tarpeet ja autat meitä vastaamaan niihin. Et pelkää puhelimeen tarttumista ja nautit myyntityöstä ja oman työsi tulosten näkemisestä. Vakuutat asiakkaan asianajotoimistoissa vieraillessasi, ja viihdyt rennossa, alkavassa yrityksessä ja sen vapaudessa.

Työ edellyttää ajokorttia, ja auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Tuomas Haanpää, toimitusjohtaja, tuomas@whitestone.fi tai 044-5958881

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.