Oulu

Wind Controller Oy

Wind Controller Oy

Olemme uusiutuvan energian markkinoilla toimiva kasvuyritys. Tällä hetkellä olemme Suomen suurimpia tuulivoima-alan asiantuntijayrityksiä, ja jatkossa kasvu jatkuu sekä Suomessa että Skandinaviassa. Visiomme on olla edelläkävijä uusiutuvan energian palveluiden ja ratkaisujen konsultoinnissa. 

Yrityksessämme on positiivinen ja avoin ilmapiiri sekä joustavuutta puolin ja toisin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia jatkuvaan kehitykseen. 

Lue lisää www.windcontroller.fi

 

Myyntiassistentti

Myyntiassistenttina työsi koostuu myynnin ja markkinoinnin avustavista töistä. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi tarjousten ja esitysmateriaalien teko, dokumenttien hallinnointi ja muut avustavat työt, kuten matkavaraukset ja tapahtumajärjestelyt. Toimistomme sijaitsee Oulussa, mutta meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Yritykseemme sopii oma-aloitteinen, joustava, tunnollinen ja tarkka persoona, jolla pysyvät langat käsissä ja hyvässä järjestyksessä. Työ vaatii sujuvaa englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä alan tuntemus ovat eduksi. B-ajokortti on tarpeen.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.