Mikkeli

Wintunix Oy

Wintunix Oy

Meillä on kahden vuosikymmenen kokemus tietotekniikkalaitteistojen ja -ratkaisujen toimittamisesta sekä yrityksille että julkishallinnolle.

Työntekijöillämme on pitkät työsuhteet. Meillä on älyttömän hyvä porukka ja työyhteisö, jossa työntekijää kuunnellaan. Työn viihtyvyys on tärkeää, joten pyrimme edistämään sitä yhdessä ja meillä on monipuoliset työsuhde-edut.

Katso lisää osoitteessa wintunix.fi

Ratkaisumyyjä

Haemme tiimiimme myyjää, jonka pääasiallinen työnkuva on uusasiakashankinta, asiakasyrityksissä käyntiä sekä asiakkaiden kontaktointia sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakaskäyntejä varten käytössä on yrityksen auto. Pääset luomaan Mikkeliin uutta toimipistettä koko yrityksen vahvalla tuella. Etätyöskentely on jossain määrin mahdollista.

Etsimme kunnianhimoista, sosiaalista ja myyntihenkistä tekijää. Kokemus tai ymmärrys ICT-alalta on erittäin iso plussa, samoin ymmärrys monitoimilaitteista tai tulostusbisneksestä. Työssä tarvitaan sinnikkyyttä, tiimityötaitoja, rohkeutta kysyä myös neuvoa ja itsenäistä, itseohjautuvaa työotetta.

Tiedustelut työnkuvasta: Pekka Puustinen, p. 040 718 6417 tai pekka.puustinen@wintunix.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.