Kouvola

Ylämaan Graniitti Oy

Ylämaan Graniitti Oy

Ylämaan Graniitti Oy löytää aktiivisesti – mutta eettisesti valmistettuja – kivilaatuja maailmalta. ORIGINAL YLÄMAA DESIGN -leima takaa, että kivitasomme on aito skandinaavinen design-tuote Ylämaa kivimallistosta ja kiven työstöt ovat suomalaista laatutyötä.

Olemme oman alamme kärkitoimija, ja haluamme tarjota kokonaispakettia B2B-asiakkaillemme. Loppukuluttajillemme tarjoamme kauniita, kestäviä ratkaisuja.

Yrityksessämme on yhdessä tekemisen ja hyvä tekemisen meininki, teemme työtä joukkueena ja työntekijämme viihtyvät meillä pitkään.

Katso lisää osoitteessa ylamaangraniitti.fi

 

Markkinointiassistentti 

Markkinointiassistenttina vastaat yrityksemme digitaalisesta markkinoinnista. Työskentelet yhdessä myyntipalvelumme kanssa ja työhösi sisältyy myös asiakaspalvelua puhelimitse, tilausten vastaanottoa sekä tarjousten tekemistä. Lopullinen työnkuva rakentuu myös omien vahvuuksiesi ja erityisosaamisesi myötä. Työskentelemme yrityksemme tiloissa Ylämaalla, mutta meillä on myös mahdollisuus satunnaisiin etätöihin. 

Aikaisempi kokemus kaupallisista tehtävistä on eduksi. Erityiset plussapisteet aidosta kiinnostuksesta sisustukseen. Arvostamme tiimityötaitoja, hyvää vuorovaikutusta sekä sujuvuutta nykyisten viestintävälineiden kanssa työskentelyssä. Tarvitset työssä mahdollisuutta oman auton käyttämiseen. 

Koulutuksen jälkeisen työsuhteen palkkaus tapahtuu rakennusaine- ja betoniteollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.   

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pian.

Tiedustelut työnkuvasta: Jukka Tielinen, jukka.tielinen@ylamaangraniitti.fi tai puh. 0500 883 935

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka neljän kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 4.5. mennessä lähettämällä CV ja hakemus osoitteeseen rekrytointi@brande.fi – täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä, joten hae pian.