Kouvola

Ylämaan Graniitti Oy

Ylämaan Graniitti Oy

Ylämaan Graniitti Oy löytää aktiivisesti – mutta eettisesti valmistettuja – kivilaatuja maailmalta. ORIGINAL YLÄMAA DESIGN -leima takaa, että kivitasomme on aito skandinaavinen design-tuote Ylämaa kivimallistosta ja kiven työstöt ovat suomalaista laatutyötä.

Olemme oman alamme kärkitoimija, ja haluamme tarjota kokonaispakettia B2B-asiakkaillemme. Loppukuluttajillemme tarjoamme kauniita, kestäviä ratkaisuja.

Yrityksessämme on yhdessä tekemisen ja hyvä tekemisen meininki, teemme työtä joukkueena ja työntekijämme viihtyvät meillä pitkään.

Katso lisää osoitteessa ylamaangraniitti.fi

 

Markkinointivastaava

Markkinointivastaavana työhösi sisältyvät kaikki myyntipalvelun työtehtävät, mutta lopullinen työnkuva rakentuu myös omien vahvuuksiesi ja erityisosaamisesi myötä. Työskentelemme yrityksemme tiloissa Ylämaalla, mutta meillä on myös mahdollisuus satunnaisiin etätöihin.

Toivomme sinulta näkemystä ja uusia ajatuksia yrityksemme myyntiin, markkinointiin ja viestintään. Erityiset plussapisteet aidosta kiinnostuksesta sisustukseen. Aikaisempi kokemus kaupallisista tehtävistä on eduksi. Arvostamme tiimityötaitoja, hyvää vuorovaikutusta sekä sujuvuutta nykyisten viestintävälineiden kanssa työskentelyssä. Tarvitset työssä mahdollisuutta oman auton käyttämiseen.

Tiedustelut työnkuvasta: Jukka Tielinen, jukka.tielinen@ylamaangraniitti.fi tai puh. 0500 883 935

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka neljän kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 4.5. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.