Yöpuu Yhtiö

Keski-Suomi

Yöpuu Yhtiö

Yöpuu Yhtiö

Yöpuu Yhtiö paikallisena perheyrityksenä muodostaa Jyväskylässä majoitus-, ravintola- ja kokouspalvelukokonaisuuden. Yhtiön lippulaivoina toimivat laadukkaat hotellit, ainutlaatuinen Yöpuu ja urbaani Verso, sekä uniikit ravintolat Pöllöwaari ja Verson Baari ja Keittiö ovat esimerkkejä kohteista, joissa yhdistyvät upealla tavalla kaupungin historia ja ainutlaatuinen asiakaskokemus. Yhtiön kasvuhaluista kertoo keväällä tehty ravintolahankinta vehreästä Kirkkopuistosta.

Olemme niin asiakkaiden, kuin työntekijöidenkin kokemuksella mitattuna arvostetuin hotelli- ja ravintola-alan toimija Keski-Suomessa. Toteutamme tavoitteemme kannattavasti, vastuullisesti ja pitkäjänteisesti.

Yrityksen toiminnan kulmakiviä ovat ensiluokkainen palvelu, hyvää ruokaa ja juomaa unohtamatta. Palvelualtis, aito ja iloinen henkilökuntamme on sitoutunutta ja työstään innostunutta. Olemme ylpeitä omasta osaamisestamme ja palveluistamme.

Lue lisää hotelliverso.fi tai hotelliyopuu.fi
 

Digimarkkinoija

Yöpuu Yhtiön kolmehenkiseen, myyntipäälliköstä ja kahdesta myyntikoordinaattorista muodostuvaan myyntitiimiin tarvitaan nyt neljäs jäsen: idearikas, diginatiivi markkinoija. Digimarkkinoijan työtehtäviin tulee sisältymään tärkeimpänä yhtiön kaikkien toimipaikkojen digimarkkinoinnin kehittämistä, kanta-asiakasohjelman suunnittelua ja toimeenpanoa sekä mahdollisesti Yöpuu Yhtiön uuden sovelluksen innovointia.

Kehitystehtävien lisäksi suunnittelet ja hoidat yhtiön markkinointia digikanavissa: Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä sekä hoidat Google-mainontaa sekä muita asiaan liittyviä toimia. 

Yhtiön myyntitoimisto sijaitsee Hotelli Versossa, jossa sinullakin tulee olemaan oma työpiste avokonttorissa. Työaika on maanantaista perjantaihin kello 8.00–16.00. Myyntiosasto työskentelee pääsääntöisesti paikan päällä, mutta joistakin etätyöpäivistä silloin tällöin on mahdollista neuvotella.

Toivomme sinulta aitoa innostusta ja kiinnostusta alaamme, moderneja markkinoinnin ja myynnin tapoja sekä digitaalisia innovaatioita kohtaan. Arvostamme hyviä valmiuksia työskennellä digitaalisten palveluiden ja sovellusten kanssa sekä tehtävään sopivaa koulutus- tai kokemustaustaa. Alamme harrastuneisuus tai kokemus auttaa ymmärtämään yritystoimintaamme.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Aino Pärnänen, myyntipäällikkö, aino.parnanen@yopuuyhtio.fi tai puh. 044 427 0253.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.6.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.