Ysitien Auto Oy

Pirkanmaa

Ysitien Auto Oy

Ysitien Auto Oy

Ysitien Auto on 25 vuotta vanha perheyritys ja monipuolinen autotalo, joka toimii kolmella eri paikkakunnalla.

Oriveden toimipisteessä on kattava valikoima vaihtoautoja, Fixus-huolto ja -korjaamopalvelut sekä autovaraosat, Vianor-renkaat, vanteet ja palvelut sekä iso IKH-myymälä. Lempäälän toimipisteestä löydät laajan valikoiman hyötyajoneuvoja sekä uudet CI Elliot, Knaus ja Weinsberg matkailuautot ja -vaunut. Rovaniemellä on vaihtoautojen lisäksi Suzuki, Isuzu ja SsangYong -merkkiedustus.

Yrityksenä haluamme toimia vastuullisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti sekä panostamme mukavaan työilmapiiriin. Tarjoamme vakaan työpaikan hyvällä sijainnilla Lempäälässä – hae rohkeasti!

Lue lisää https://ysitienauto.fi

 

Caravan-myyjä

Meillä on haussa caravan-myyjä, jonka työtehtävät rakentuvat asuntoautojen ja -vaunujen myynnistä, myynti-ilmoitusten tekemisestä, valokuvauksesta ja varustetietojen täydentämisestä sekä kaluston myyntikunnossa pitämisestä. Mikäli kiinnostusta riittää, voit ottaa vastuuta myös sosiaalisen median päivittämisestä ja uutiskirjeiden tekemisestä karavaaniasiakkaille.

Työskentelisit kanssamme Lempäälän toimipisteessämme kello 9.30–17.00 arkisin sekä kello 10.00–14.00 lauantaisin. Etätyöt eivät ole mahdollisia.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, sosiaalisuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta sekä ajattelun kaupallista orientaatiota. Tarvitset työssä vähintään B-ajokortin.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi).

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.11.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi